توضیحات:
مقدمه
هدف از طراحی ساختمانهای مسکونی ونقد انها بررسی معایب و مزایای ساختمان میباشد.
هدف از پروژه:
نمایش موقعیت زمین
مشخصات زمین
طبقات
سناریو
فضای خانه
شرح فضاها
تحلیل ورودی
تفکیک فضاها
چگونگی دسترسی به فضاها
معایب بنا
مزایا بنا
نسبت فضای پروخالی بنا
عرصه های عملکردی
عرصه بندی براساس حریم
سیرکولاسیون
بررسی نما
مبحث تعمير و نگهداري در ساختمان مدتهاست در سراسر جهان بويژه در كشورها ي توسعه يافته مورد توجه قرار گرفته است. با اينكه اهميت اين بخش از صنعت و تكنولوژي ساختمان از سوي محافل علمي و تحقيقاتي معتبر جهان بدست مي آيد، متاسفانه در بعد كاربردي و علمي آنگونه كه بايد و شايد مورد توجه قرار نگرفته است .براي جلب توجه بيشتر، دست اندركاران امر ساختمان به اين مسئله مهم در اواخر دهه 1970 شوراي جهاني اسناد و مدارك و تحقيقات ساختمان توجه به ارتقاي كيفيت تخصصي در امر مديريت تعمير و نگهداري ساختمان را در دستور كار خود قرار داد و كميسيون را نيز به مطالعه روشهاي گسترش بكارگيري يافته هاي علمي تخصيص داد.
يكي از كارهاي پر هزينه در كليه كشورها تعمير و نگهداري ساختمانهاست كه هزينه قابل توجهي را به خود اختصاص مي دهد اين هزينه ها كه جزء سرمايه هاي ملّي است به طور مشخص و ملموس نيست. ولي در كشورهاي كه در اين مورد بررسي هايي به عمل آمده است، مانند انگلستان هزينه تعميرات سالانه ساختمانها را بيشتر از 2 ميليارد پوند برآورد كرده اند. حال با توجه به سطح بالاي هزينه تعميرات ساختمانها در كشورمان چنانچه با اتخاذ مديريتي مناسب مي توانيم درصدي از هزينه ها را كاهش داده و صرفه جويي كنيم.
مديريت و نگهداري ساختمان، يكي از موضوعات مهم در مديريت ساختمان مي باشد، كه تاكنون در كشور ما مورد توجه جدي قرار نگرفته است. بطور كلي دوره ي تعمير و نگهداري ساختمان در حدود نود و پنج درصد
دوره ي حيات يك ساختمان را، از زماني كه مفهوم ذهني ساخت شكل مي گيرد تا پايان عمر آن به خود اختصاص مي دهد. با اعمال يك سيستم مناسب مديريتي در بخش تعمير و نگهداري نه تنها مي توان كيفيت ساختمان را افزايش داد، بلكه امكان بهينه سازي هزينه ها نيز فراهم مي گردد. بديهي است با توجه به اين مطلب تعمير و نگهداري ساختمان و مديريت آن از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد. در اين مجموعه ابعاد مختلف مديريت و نگهداري ساختمان مورد مطالعه قرار گرفته است. نظر به اينكه داشتن مديريتي صحيح و مناسب، نيازمند داشتن يك سازماندهي جهت اعمال اهداف مديريت مي باشد، به همين جهت در اين مقاله همچنين مقوله ي سازماندهي تعمير و نگهداري مورد مطالعه قرار گرفته است.